Audi

Audi Q8 restilizat: a fost prezentat pe data de 5 septembrie

După o carieră de cinci ani, SUV-ul coupé de mari dimensiuni este pe cale să primească un restyling la jumătatea carierei: Audi tocmai a dezvăluit o primă imagine a modelului Audi Q8 restilizat!

Prefigurat de Audi Q8 Concept, prezentat la Salonul Auto Internațional Nord-American de la Detroit în 2017, Audi Q8 de serie a fost lansat în toamna anului 2018 la Salonul Auto de la Paris.

După o carieră de cinci ani, SUV-ul coupé de mari dimensiuni cu cele patru inele este pe cale să primească un restyling la jumătatea carierei, care va fi prezentat la Salonul Auto de la München, pe 5 septembrie 2023. Pentru a ne ajuta să așteptăm, Audi tocmai a dezvăluit o primă ilustrație teaser a lui Audi Q8 restilizat!

Audi Q8 restilizat: modificări estetice

Privit din spate, stilul lui Audi Q8 restilizat se schimbă doar foarte subtil: există o nouă semnătură luminoasă, cu mai multe segmente LED în formă de T, evidențiate de o bordură luminoasă roșie care se întinde pe toată lățimea mașinii. O dispunere care nu se deosebește de cea a celui mai recent Audi A8 restilizat.

Vezi si:  Audi Q8 si Audi SQ8 vor fi restilizate

Secțiunea inferioară a barei de protecție spate urmează să primească, de asemenea, o nouă fustă redesenată, în timp ce în lateral pot fi observate noi jante din aliaj de diametru mare. De asemenea, ar trebui să fie disponibile noi opțiuni de personalizare, cum ar fi noi culori de caroserie și tapițerie.

Partea frontală nu a fost încă dezvăluită de constructorul german, dar este posibil să prezinte o nouă semnătură luminoasă pentru faruri, precum și o grilă a radiatorului redesenată.

Întâlnire pe 5 septembrie 2023

Puține informații au fost dezvăluite deocamdată de Audi, dar nu se așteaptă ca interiorul să se schimbe radical în urma acestei restilizări. Sistemul de infotainment ar putea, însă, să primească o actualizare software cu câteva funcții noi.

Sub capota acestui SUV coupé restilizat, ar trebui să vedem o actualizare a sistemului de propulsie plug-in hybrid: în prezent, sunt oferite două variante: 381 și 462 CP, cu o autonomie de aproximativ 46 km în modul 100% electric. Aceste cifre pot fi, fără îndoială, îmbunătățite. De asemenea, ar trebui să fie incluse și versiunile mai puternice SQ8 și RS Q8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button