Porsche

Porsche dezvaluie o masina artistica si vizionara in colaborare cu designerul Nelly Ben Hayoun-Stépanian

Celebra marca a facut echipa cu designerul lumii alternative pentru a crea un Taycan strans legat de lumea artei. Un proiect care integreaza seria de filme No Passengers de la Porsche, imaginata impreuna cu Soho House.
Culori tipatoare pentru berlina sa electrica. Dupa Mac Collins si fratii gemeni Steve si Nick Tidball, Porsche a abordat-o pe artista Nelly Ben Hayoun-Stépanian, care, ca si cei doi predecesori ai sai, face parte din Soho House.

Aceasta entitate isi propune sa conecteze si sa reuneasca o pluralitate de persoane, cum ar fi artistii, in cadrul unor hoteluri, studiouri si spatii de cazare. Rezultatul acestei noi colaborari? Acest Taycan electric ultracolorat, cu un model marmorat fluorescent realizat manual.

Un Porsche Taycan marmorat si fluorescent

Nelly Ben Hayoun-Stépanian, „designerul de experiente extreme”, asa cum se descrie in filmul No Passengers, a lucrat in industria spatiala. Este directoarea Orchestrei Spatiale Internationale si a lucrat la Institutul SETI, fiind implicata si in activitati de educare si constientizare.

Nelly Ben Hayoun-Stépanian s-a concentrat pe „textura si culoare”. „Daca te gandesti la modul in care universul s-a format, s-a modelat si exista, nimic nu este liniar. O viziune care i-a influentat foarte mult munca pentru Porsche.

Cu un model marmorat fluorescent realizat manual, modelul Taycan 100% electric al constructorului auto este plin de culori stralucitoare si conduce intr-o lume alternativa 3D psihedelica si incantatoare in episod. O calatorie artistica este garantata.

No Passengers

Anul trecut, Soho House si Porsche si-au unit fortele pentru a incuraja urmatoarea generatie de designeri. No Passengers este o initiativa comuna care include filme, proiecte de colaborare, conferinte si ateliere de lucru.

Marca de automobile s-a bazat apoi pe acest colectiv pentru a intra in lumea unor vizionari artistici, in timp ce Soho House a putut conta pe sprijinul Porsche pentru a continua sa prezinte acesti artisti, ca in timpul festivalului gastronomic al hotelului Soho Farmhouse din Regatul Unit. Marca realizase deja doua colaborari cu Mac Collins si cu fratii gemeni Steve si Nick Tidball. Acest Taycan ultracolorat completeaza trilogia cu Soho House.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button