dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
21 ianuarie 2017

Stiri noi: VIDEO: Accident grav de circulatie pe calea Grivitei din capitala, un sofer beat a intrat din plin intr-un taximetrist, Auto Moto

Update din 13 Martie 2013

Accident grav pe Calea Grivitei din capitala.

In ziua de 4 ianuarie 2013 un sofer beat, cu o alcoolemie cu mult peste limita leagala, a intrat in plin intr-un taximetrist care circula regulamentar pe calea Grivitei, in apropierea spitalului de arsi.

Taximetristul, Grigorescu Cristian, cu experienta ca sofer de taxi, a efectuat absolut regulamentar o schimbare a sensului de mers cand un sofer beat a intrat cu o viteza de peste 100 km/ora in taxi ricosand apoi in alte trei masini parcate.

Locul accidentului arata ca dupa un razboi, fragmente din taxiul grav avariat si celelalte doua masini fiind imprastiate pe zeci de metri.

Circul a inceput după ce conducatorul auto vinovat de producerea accidentului s-a apucat sa faca scandal. Explicabil, dupa o alcoolemie de 0,68 in aerul expirat.

Soferul taxiului a ramas blocat in autoturism a avut nevoie de serviciul de descarcerari pentru a-l scoate din fiarele contorsionate, fiind blocat si de bordul a ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2019 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO