Auto Moto Anunturi
Anunturi online!
07 decembrie 2016

Stiri noi: Anunt de ultima ora din partea celor de la Peugeot. Masina care consuma sub 3 la suta si o putere colosala de 500 de cai si un cuplu de 730 NM, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: peugeot.co.uk
Peugeot este un constructor de automobile din Franta, el face parte din grupul PSA ( Peugeot si Citroen). Afacerea de familie care a precedat societatea actuala Peugeot a fost infiintata in anul 1810.

La 20 noiembrie 1858 Emile Peugeot a aplicat pentru marca leu. Armand Peugeot a construit prima masina a companiei, un triciclu cu abur, în colaborare cu Leon Serpollet in 1889; Acest lucru a fost urmat în 1890 de catre o masina cu combustie interna, cu un motor Panhard-Daimler.

Din cauza neîntelegerilor de familie, Armand Peugeot în 1896 a fondat societatea de automobile Peugeor Modelul 308 R Hybrid are cele mai mari sanse sa intre in productie, acesta are un motor turbo de 1,6 litri si doua unitati electrice. Aceasta versiune de masina a fost prezentata anul trecut a Salonul Auto de la Shanghai.

Francezi de la Peugeot au anuntat ca isi doresc sa duca la o performanta marita a modelelor 308 si 208.Acest anunt a fost facut de Jean-Phillipe Imparato. Acesta are doua motoar ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
© 2008 - 2018 Autofun.RO - De peste 10 ani alaturi de tine
Toate drepturile rezervate!!!
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare