dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
07 decembrie 2016

Stiri noi: Anunt de ultima ora din partea celor de la Peugeot. Masina care consuma sub 3 la suta si o putere colosala de 500 de cai si un cuplu de 730 NM, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: peugeot.co.uk
Peugeot este un constructor de automobile din Franta, el face parte din grupul PSA ( Peugeot si Citroen). Afacerea de familie care a precedat societatea actuala Peugeot a fost infiintata in anul 1810.

La 20 noiembrie 1858 Emile Peugeot a aplicat pentru marca leu. Armand Peugeot a construit prima masina a companiei, un triciclu cu abur, în colaborare cu Leon Serpollet in 1889; Acest lucru a fost urmat în 1890 de catre o masina cu combustie interna, cu un motor Panhard-Daimler.

Din cauza neîntelegerilor de familie, Armand Peugeot în 1896 a fondat societatea de automobile Peugeor Modelul 308 R Hybrid are cele mai mari sanse sa intre in productie, acesta are un motor turbo de 1,6 litri si doua unitati electrice. Aceasta versiune de masina a fost prezentata anul trecut a Salonul Auto de la Shanghai.

Francezi de la Peugeot au anuntat ca isi doresc sa duca la o performanta marita a modelelor 308 si 208.Acest anunt a fost facut de Jean-Phillipe Imparato. Acesta are doua motoar ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2019 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO