dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
20 ianuarie 2017

Stiri noi: Cea de a doua generatie a SUV-ului Dacia Duster, modelul cel mai de succes al producatorului roman de autoturisme Dacia, va iesi la vanzare pe piata locala la inceputul anului 2018, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: www.internethaber.com
Cea de a doua generatie a SUV-ului Dacia Duster, modelul cel mai de succes al producatorului roman de autoturisme Dacia, va iesi la vanzare pe piata locala la inceputul anului 2018, a declarat Hakim Boutehra, directorul general al Renault Commercial Roumanie (RCR).

Masina va fi dezvaluita spre sfarsitul acestui an sau cel mai probabil la inceputul anului 2018.

"Pregatim lansarea unei noi generatii Duster. Este vorba despre un model complet nou, ale carui vanzari ar putea demara in Romania in ianuarie 2018”, a declarat Hakim Boutehra, citat de Hotnews.ro.

Pana atunci, generatia actuala Dacia Duster dCi 110 va primi mai multe optiuni, cea mai importanta noutate fiind transmisia automata EDC 4x2.

Automobilele Dacia Duster sunt fabricate in principal la uzina de la Mioveni, dar Renault le produce sau asambleaza si in alte fabrici. In unele tari din afara Europei, Dacia Duster se vinde sub marca Renault.

Anul trecut, productia Renault din Maroc a depasit pentru prima data p ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2018 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO