dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
30 ianuarie 2017

Stiri noi: Cea mai lunga autostrada din Europa va trece si prin Romania Este vorba despre “Centura Marii Negre” care va avea o lungime de 7.000 de kilometri, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: timpul.md
Cea mai lunga autostrada din Europa va trece si prin Romania.

Este vorba despre “Centura Marii Negre”, care va avea o lungime de 7.000 de kilometri.

In anul 2007, tarile riverane Marii Negre isi exprimau acordul cu privire la acest proiect. La sfarsitul anului 2010, presedintele Rusiei de atunci Dmitri Medvedev, semna o lege prin care Rusia se angaja sa construiasca portiunea de autostrada care ii apartine.

Publicatia Asociatiei Mondiale a Drumurilor „World Higwaz Magazine” a anuntat ''ca pregatirile sunt complete pentru punerea in aplicare a acestui proiect.

Lucrarile ar trebui sa demareze in toate tarile riverane cel tarziu în 2019. O parte a autostrazii a fost deja construita in nordul Marii Negre''.

Ruta principala si conexiunile sale vor include urmatoarele orase: Istanbul (Turcia), Samsun (Turcia), Trabzon (Turcia), Edirne (Turcia), Batumi (Georgia), Poti (Georgia), Erevan (Armenia), Baku (Azerbaidjan), Novorosisk (Rusia), Rostov pe Don (Rusia), Taganrog ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2019 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO