dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
10 februarie 2017

Stiri noi: Guvernul Romaniei a aprobat ieri, plafonul de garantare pentru programul guvernamental Prima masina, care se ridica la 50 milioane de lei, jumatate comparativ cu plafonul aprobat anul trecut, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: alba24.ro
Guvernul Romaniei a aprobat ieri, plafonul de garantare pentru programul guvernamental Prima masina, care se ridica la 50 milioane de lei, jumatate comparativ cu plafonul aprobat anul trecut.

La sfarsitul lunii ianuarie, Ministerul Finantelor a lansat in dezbatere publica proiectul hotarare de guvern pentru a reduce plafonul pentru acest program in 2017.

Programul Prima masina a fost introdus in aprilie 2015, de catre Guvernul Ponta, cu scopul de a sprijini vanzarea de masini noi, permitand persoanelor fizice sa obtine credite mai ieftine, partial garantate de stat pentru a achizitiona prima lor masina.

Programul a ramas inca neatractiv si in al doilea an de la lansare.

In 2016, valoarea garantiilor emise s-au ridicat la 1,4 milioane de lei, reprezentand doar 1,4% din plafonul total de 100 de milioane de lei, potrivit Ministerului Finantelor.

In 2015, programul a avut un plafon de 350 milioane de lei, dar garantiile emise au ajuns la 3.26 milioane de lei sau 0,93% din t ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2018 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO