dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
03 februarie 2017

Stiri noi: Inmatricularile de autoturisme au atins un nivel record la 1 februarie, aceasta fiind prima zi cand romanii au putut sa cumpere si sa inregistreze autovehicule fara a plati nici un impozit, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: newspascani.com
Inmatricularile de autoturisme au atins un nivel record la 1 februarie, aceasta fiind prima zi cand romanii au putut sa cumpere si sa inregistreze autovehicule fara a plati nici un impozit.

Un total de 6,971 de vehicule au fost inregistrate miercuri, marea majoritate a acestora fiind masini folosite (5,923), iar restul (868) fiind autoturisme noi, raporteaza Profit.ro.

Cifrele reprezinta un record absolut de inmatriculari de autovehicule intr-o singura zi.

Incepand cu 1 februarie, taxa de mediu, taxa de inmatriculare, precum si orice alte taxe legate de autovehicule au fost eliminate.

Aceste taxe au fost introduse treptat dupa ce Romania a aderat la UE.

Inainte de 1 ianuarie 2007, importurile de autoturisme au avut doua limitari. Unua dintre acestea era varsta (opt ani), iar cealalta era reprezentata de taxe si accize.

Cele mai inregistrate masini la 1 februarie au fost Volkswagen (1.713 unitati), urmata de Opel (637 de unitati) si Audi (515 de unitati).

Alte 503 ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2019 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO