Auto Moto Anunturi
Anunturi online!
03 februarie 2017

Stiri noi: Inmatricularile de autoturisme au atins un nivel record la 1 februarie, aceasta fiind prima zi cand romanii au putut sa cumpere si sa inregistreze autovehicule fara a plati nici un impozit, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: newspascani.com
Inmatricularile de autoturisme au atins un nivel record la 1 februarie, aceasta fiind prima zi cand romanii au putut sa cumpere si sa inregistreze autovehicule fara a plati nici un impozit.

Un total de 6,971 de vehicule au fost inregistrate miercuri, marea majoritate a acestora fiind masini folosite (5,923), iar restul (868) fiind autoturisme noi, raporteaza Profit.ro.

Cifrele reprezinta un record absolut de inmatriculari de autovehicule intr-o singura zi.

Incepand cu 1 februarie, taxa de mediu, taxa de inmatriculare, precum si orice alte taxe legate de autovehicule au fost eliminate.

Aceste taxe au fost introduse treptat dupa ce Romania a aderat la UE.

Inainte de 1 ianuarie 2007, importurile de autoturisme au avut doua limitari. Unua dintre acestea era varsta (opt ani), iar cealalta era reprezentata de taxe si accize.

Cele mai inregistrate masini la 1 februarie au fost Volkswagen (1.713 unitati), urmata de Opel (637 de unitati) si Audi (515 de unitati).

Alte 503 ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
© 2008 - 2018 Autofun.RO - De peste 10 ani alaturi de tine
Toate drepturile rezervate!!!
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare