dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
02 august 2016

Stiri noi: Se schimba regulile de inmatriculare a masinilor, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: reporterntv.ro
Guvernul a hotarat sa schimbe modul de inmatriculare a masinilor. Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta, acesta vrea sa interconecteze bazele de date ale Politiei si ale autoritatilor fiscale. Inmatricularea se va suspenda in cazul in care cumparatorul nu plateste taxele in 60 de zile.
Ordonanța de urgență a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice la capitolul înmatricularea vehiculelor prin OUG privind debirocatizarea aflată în consultare publică se va modifica in cel mai scurt timp.
Din proiectul de ordonanta de urgenta reiese ca ''Autoritatea competență transmite autorităților fiscale competențe situația vehiculelor înscrise/transcrise în evidențele proprii, în primele 5 zile ale lunii pentru luna precedentă. În termen de 60 de zile de la dată înscrierii/ transcrierii transmiterii dreptului de proprietate a unui vehicul, titularul certificatului de înmatriculare este obligat să-și îndeplinească obligațiile de natură fiscală/financiară prevăzute de lege cu privire la deținerea și înmatricularea vehiculelor''.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2019 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO