dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
13 decembrie 2016

Stiri noi: Persoane fizice si companiile pot depune cererile pentru programul Rabla pana la 20 decembrie, dupa ce Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat ieri prelungirea termenului limita, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: http://media.jurnalulolteniei.ro/
Persoane fizice si companiile pot depune cererile pentru programul Rabla pana la 20 decembrie, dupa ce Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat ieri prelungirea termenului limita.

Programul Rabla pentru persoane fizice a fost lansat pe data de 14 iunie a acestui an.

Programul isi propune sa reinnoiasca parcul auto national si sa stimuleze achizitionarea de masini electrice si hibride si sa finanteze crearea unei retele de statii de incarcare prin intermediul versiunii Rabla Plus a programului.

Bugetul initial pentru acest an s-a ridicat la 220 milioane lei (49 milioane euro), suma de 16,6 milioane euro fiind alocata doar pentru programul Rabla Plus.

Cu toate acestea, cea mai mare parte a banilor este distribuita prin intermediul tichetelor de catre oamenii care renunta la masinile vechi pentru a cumpara altele noi. Valoarea nominala a unui tichet este de 6.500 RON.

Cererea de vouchere a fost ridicata in acest an, iar programul a primit fonduri suplimentare.
... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2019 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO