dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
dacia ford mercedes bmw renault volkswagen opel nissan audi fiat
Anunturi online!
15 august 2016

Stiri noi: Masinile electrice pot fi incarcate oricand in Constanta si in alte cinci orase, Auto Moto

Image Credits - Sursa imagine: cugetliber.ro
Automobilele electrice au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren in fata celor clasice. Daca problema masinilor electrice era lipsa centrelor de reincarcare, in ultima perioada aceasta s-a rezolvat. Pentru a ajuta la rezolvarea acestor lipsuri a centrelor de reincarcare a masinilor electrice, Autoklass a investit peste 25.000 in dezvoltarea primei infrastructuri private din Romania, dotand cele 7 centre pe care le detine cu statii de incarcare. Astfel, cei care detin astfel de autoturisme pot sta linistiti deoarece centrele de incarcare sunt disponibile in Constanta, Bucuresti, Ilfov, Sibiu, Timisoara si Ploiesti.


Autoklass, centrul autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, Smart şi Honda, a investit peste 25.000 euro în dezvoltarea primei infrastructuri private de încărcare a automobilelor electrice din România. Dealer-ul a dotat cele 7 centre pe care le deţine la nivel naţional cu staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice.
"Prin această investiţie, ne dorim să încurajăm politicile non-poluante, de reducere a emisiilor de CO2 şi să ne aliniem la standardele şi practicile internaţionale, unde a deţine o maşină electrică este un lucru firesc şi foarte util, în niciun caz un moft. Şi în ţara noastră observăm din ce în ce mai puternic această tendinţă. Dacă ne uităm doar la anul 2015, în România s-au vândut în total aproximativ 165 de maşini 100% electrice. În cele din urmă, creşterea numărului de posesori de maşini electrice este strâns legată de existenţa unei infrastructuri de încărcare. Considerăm că anul 2016 este un an de referinţă pentru această piaţă - politica de acordare a eco-bonusului la achiziţionarea unui automobil electric şi cererile de maşini hybrid sau plug-in hybrid sunt alte indicii în acest sens”, a declarat Dragoş Furtună, director de marketing al Autoklass Grup.
Pretul de incarcare a unei masini electrice variaza in functie de model, fiind de 10 lei pentru 400V (22 KV), TVA inclus si gratuit pentru incarcare de 230V.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Auto Moto
© 2008 - 2018 Autofun.RO - Vamzari auto
Autoturisme si piese auto,, motociclete si ATV, accesorii auto, dezmembrari, camioane si utilitare
Afiliat Interactiuni.RO