Politică de confidențialitate

Actualizat: 20 Februarie 2020

Autofun și buletinele de informare asociate, alertele de știri, centrele de date, rapoartele de cercetare și alte caracteristici sunt produse ale SEOP Services Plus, Alba Iulia. Adresa noastră poștală este Str. Vasile Goldiș, Alba Iulia. Ne puteți contacta prin e-mail la adresa office[at]autofun.ro, sau telefonic la 0754 308 781.

Ce acoperă această Politică de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate acoperă informațiile pe care le colectăm despre dvs. atunci când utilizați produsele sau serviciile noastre sau altfel interacționați cu noi (de exemplu, prin înregistrarea și primirea oricăreia dintre publicațiile noastre tipărite:

 • e-mailurile digitale
 • buletinele informative
 • accesarea site-ului nostru web
 • în oricare dintre produsele noastre de membru
 • participarea la evenimentele noastre
 • vizualizarea videoclipurilor noastre
 • podcast-uri și a altor conținuturi și utilizarea aplicațiilor noastre mobile și digitale sau a canalelor de social media.

Această politică explică, de asemenea, alegerile dvs. despre modul în care folosim informațiile despre dvs. Opțiunile dvs. includ modul în care puteți modifica preferințele de marketing, obiectați anumite utilizări ale informațiilor despre dvs. și modul în care puteți accesa și actualiza anumite informații despre dvs.

Dacă nu sunteți de acord cu această politică, nu accesați sau utilizați Produsele noastre sau nu interacționați cu orice alt aspect al activității noastre.

Această politică este menită să vă ajute să înțelegeți:

 • Ce informații colectăm despre Dvs.
 • Cum folosim informațiile pe care le colectăm
 • Cum împărtășim informațiile pe care le colectăm
 • Modul în care stocăm și securizăm informațiile pe care le colectăm
 • Cum să vă accesați și să vă controlați informațiile
 • Cum transferăm informațiile pe care le colectăm la nivel internațional
 • Alte informații importante privind confidențialitatea

În cazul în care furnizăm Produsele sub contract cu o organizație (de exemplu angajatorul dvs.), organizația respectivă controlează informațiile procesate de Produse.

Ce informații colectăm despre Dvs.

Colectăm informații despre dvs. atunci când ni le furnizați, când utilizați Produsele noastre și când alte surse ni le furnizează, așa cum este descris mai jos.

Informațiile pe care ni le furnizați

Colectăm informații despre dvs. atunci când le introduceți în Produse sau altfel ni le furnizați direct.

Informații despre cont și profil – colectăm informații despre dvs. atunci când vă înregistrați pentru un cont, creați sau modificați profilul dvs., setați preferințe, vă înregistrați sau faceți achiziții prin Produse.

De exemplu, furnizați informațiile dvs. de contact și în unele cazuri, informații de facturare atunci când vă înregistrați pentru Produse.

De asemenea, aveți opțiunea de a adăuga un nume de afișare, titlu al postului, industrie și alte detalii la informațiile profilului dvs. pentru a fi afișate în Produsele noastre. Urmărim preferințele dvs. atunci când selectați setările din Produse.

Conținutul pe care îl furnizați prin site-urile noastre web

Produsele includ și site-urile web deținute sau operate de noi. Colectăm alt conținut pe care îl trimiteți pe aceste site-uri web, care includ social media sau pagini de rețea socială operate de noi. De exemplu, ne oferiți conținut atunci când furnizați comentarii sau feedback sau când participați la orice caracteristici interactive, sondaje, concursuri, promoții, loturi, activități sau evenimente.

Informațiile pe care le furnizați prin canalele noastre de asistență

Produsele includ, de asemenea, asistența noastră pentru clienți, unde puteți alege să trimiteți informații cu privire la o problemă cu care vă confruntați cu un Produs.

Indiferent dacă vorbiți cu unul dintre reprezentanții noștri direct sau altfel interacționați cu echipa noastră de asistență, vi se va solicita să furnizați informații de contact, un rezumat al problemei cu care vă confruntați și orice alte documentații, capturi de ecran sau informații care ar putea fi utile în rezolvarea problema.

Informații despre dispozitiv și conexiune

Colectăm informații despre computer, telefon, tabletă sau alte dispozitive pe care le utilizați pentru a accesa Produsele. Informații despre acest dispozitiv

Stocarea informațiilor și securitate

Folosim furnizorii de servicii de găzduire de date din România, pentru a găzdui informațiile pe care le colectăm și folosim măsuri tehnice pentru securizarea datelor dumneavoastră.

Deși implementăm garanții concepute pentru a vă proteja informațiile, niciun sistem de securitate nu este impenetabil și datorită naturii inerente a Internetului, nu putem garanta că datele, în timpul transmiterii prin internet sau în timp ce sunt stocate pe sistemele noastre sau în alt mod în îngrijirea noastră ferit de intruziune de către alții.

Cât timp păstrăm informațiile

Cât timp păstrăm informațiile pe care le colectăm despre dvs. depinde de tipul de informații, așa cum este descris mai detaliat mai jos.

După acest timp, vom șterge sau anonimiza informațiile dvs. sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile au fost stocate în arhivele de rezervă), atunci vă vom stoca în siguranță informațiile și le vom izola de orice alte utilizări până la ștergere. este posibil.

Informații despre cont

Păstrăm informațiile contului dvs. atâta timp cât contul dvs. este activ și o perioadă rezonabilă după aceea în cazul în care decideți să reactivați Produsele.

De asemenea, păstrăm o parte din informațiile dvs. necesare pentru a respecta obligațiile noastre legale, pentru a rezolva litigiile, pentru a ne aplica acordurile, pentru a sprijini operațiunile comerciale și pentru a continua să dezvoltăm și să îmbunătățim Produsele noastre.

Conturi gestionate

Dacă Produsele vă sunt puse la dispoziție printr-o organizație (de exemplu, angajatorul dvs.), vă păstrăm informațiile atât timp cât solicită angajatorul.

Informații de marketing

Dacă ați ales să primiți e-mailuri de marketing de la noi, păstrăm informații despre preferințele dvs. de marketing pentru o perioadă rezonabilă de timp de la data când v-ați exprimat interesul pentru produsele noastre, cum ar fi atunci când ați deschis ultima dată un e-mail de la noi sau ați încetat folosind contul dvs.

Păstrăm informațiile derivate din cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru o perioadă rezonabilă de timp de la data creării acestor informații.

Politica noastră față de copii

Produsele nu sunt direcționate către persoane sub 16 ani. Nu colectăm în cunoștință de cauză informații personale de la copiii sub 16 ani. Dacă vom conștientiza că un copil sub 16 ani ne-a furnizat informații personale, vom lua măsuri pentru a șterge aceste informații.

Dacă aflați că un copil ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Putem modifica din când în când această politică de confidențialitate. Vom posta orice modificări ale politicii de confidențialitate pe această pagină și dacă modificările sunt semnificative, vom oferi o notificare mai proeminentă prin adăugarea unei notificări pe paginile de pornire Produse, pe ecranele de conectare sau prin trimiterea unei notificări prin e-mail.

De asemenea, vom păstra versiunile anterioare ale acestei Politici de confidențialitate într-o arhivă pentru revizuirea dvs. Vă recomandăm să consultați politica noastră de confidențialitate ori de câte ori utilizați Produsele pentru a vă menține la curent cu privire la practicile noastre de informare și despre modalitățile prin care vă puteți ajuta să vă protejați confidențialitatea.

Dacă nu sunteți de acord cu orice modificare a acestei politici de confidențialitate, va trebui să încetați să utilizați Produsele și să ne contactați la Serviciul Clienți dacă doriți să ștergeți conturile dvs., așa cum este prezentat mai sus.

Contactați-ne

Informațiile dvs. sunt controlate de SEO Services Plus. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care se gestionează informațiile dvs., vă rugăm să vă adresați cererea către SEO Services Plus SRL, pe care am numit-o responsabilă pentru facilitarea unor astfel de întrebări.

Back to top button