Termeni și Condiții

SEO Services Plus, inclusiv site-ul său asociat la https://autofun.ro buletine informative, alerte de știri și toate știrile, informațiile, datele, imaginile, specificațiile, recenziile, videoclipurile și alt conținut este un serviciu de informații și știri (la care se face referire colectivă ca „serviciu” de la SEO Services Plus.

Folosind Serviciul, sunteți de acord să fiți obligați de toți termenii din prezentul Termeni și condiții de utilizare („Acordul”). Dacă nu sunteți complet de acord cu prezentul acord, nu utilizați Serviciul. Nerespectarea acestui Acord poate duce la încetarea accesului dvs. la Serviciu, fără notificare și pe lângă orice alte remedii disponibile pentru autofun.ro.

Accesul la o parte a Serviciului poate fi limitat la utilizatorii care s-au înregistrat și au plătit pentru un anumit conținut („Conținut restricționat”). Dacă vi s-a eliberat un ID de identificare și o parolă pentru a accesa Conținutul nostru restricționat, este posibil să nu partajați ID-ul de conectare și parola cu alții.

Când utilizați ID-ul de conectare și parola pentru a accesa Conținutul nostru restricționat, garantați că sunteți utilizatorul autorizat și că ați furnizat informații exacte despre dvs. și compania dvs. atunci când v-ați înscris pentru Conținutul restricționat.

AutoFun poate modifica termenii din prezentul acord în orice moment. Când se schimbă porțiuni materiale ale termenilor, AutoFun, vă va anunța publicând o notificare pe Serviciu, iar modificările vor apărea în acest document. Folosind Serviciul după ce orice modificare a Contractului este postată, sunteți de acord să fiți obligați și de toate modificările.

DREPTUL DE DREPT ȘI LIMITĂRILE DE UTILIZARE

Informațiile disponibile prin intermediul Serviciului sunt proprietatea AutoFun și altele și sunt protejate de drepturile de autor și alte legi de proprietate intelectuală.

Informațiile primite prin intermediul Serviciului pot fi afișate, reformate și tipărite doar pentru uz personal, necomercial, cu condiția să respectați acest Acord.

Fără acordul prealabil scris al AutoFun, sunteți de acord să nu:

Stocați, postați, creați o bază de date din sau arhivați articole, date, informații, imagini, lucrări sau alte materiale din cadrul Serviciului („Conținutul”) pe un computer personal, rețele locale sau largi, servicii online, panouri electronice sau forumuri, site-uri Internet sau orice alt server care este activat pe Internet;

Reproducerea, retransmiterea, distribuirea, vânzarea, afișarea publică, publicarea, publicarea pe grupuri de știri sau forumuri electronice sau difuzarea conținutului primit prin intermediul serviciului către oricine, inclusiv altor persoane din aceeași companie sau organizație;

Utilizați orice conținut în concurență cu Serviciul (indiferent dacă o asemenea utilizare ar constitui sau nu o utilizare corectă în conformitate cu legile din România, sau este în mod substanțial similară conținutului), inclusiv fără a se limita la utilizarea acestui conținut ca sursă principală a unei lucrări distribuite sau afișate în legătură cu o sursă comercială de tipărire comercială sau pe internet;

Puteți include, ocazional, porții nesubstanțiale de informații ale Serviciului în memorandumuri, rapoarte și prezentări, dar numai dacă astfel de note, rapoarte și prezentări au un scop necompetitiv, pentru un număr limitat de persoane.

Trebuie să includeți în toate aceste memorandumuri, rapoarte și prezentări sintagma „Redistribuit cu permisiunea SEO Services Plus., Copyright [URL Articol]”.

De asemenea, puteți utiliza ocazional funcțiile „partajează” și / sau „e-mail unui prieten” (sau similare) de la articol la articol, dacă aceste funcții sunt furnizate în Serviciu.

DECLARAȚIA GARANȚIILOR ȘI RĂSPUNDERII

Datorită numărului de surse din care se obțin informații despre Serviciu și a pericolelor inerente ale distribuției electronice, pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactități în aceste informații și în Serviciu.

Serviciul poate include fapte, opinii, opinii și recomandări ale persoanelor și organizațiilor considerate de interes. AutoFun nu garantează acuratețea, completitudinea sau actualitatea și nu aprobă aceste opinii, opinii sau recomandări.

 

Politica de confidentialitate : https://www.autofun.ro/politica-de-confidentialitate/
Politica cookie : https://www.autofun.ro/politica-de-cookies/

Back to top button