Fiat

Fiat Topolino: la dolce vita la doar 59 de euro pe luna

Fiat Topolino electric va revolutiona mobilitatea urbana oferind o experienta de cumparaturi simplificata și o livrare optimizata la domiciliu. Cu designul și caracteristicile sale elegante, acesta se pozitioneaza ca o alternativa electrica accesibila tuturor, marcand o noua era a condusului durabil și practic.

Industria auto europeana se pregatește sa intampine cu un entuziasm contagios cea mai recenta creatie Fiat: noul Topolino, un cvadriciclu electric conceput cu hotarare pentru a raspunde cerintelor de mobilitate urbana și de deplasare locala. Comenzile se vor deschide marti, 21 noiembrie, facand din acest vehicul electric compact solutia preferata de orașeni.

Poate fi condus de la varsta de 14 ani fara permis de conducere

Lansarea programului online „Be the First” pe 4 iulie a generat un raspuns extraordinar, peste 4.500 de clienti exprimandu-și un interes deosebit pentru aceasta mica minune electrica. Incepand cu 21 noiembrie, acești viitori proprietari vor avea ocazia de a-și transforma anticiparea in realitate prin plasarea unei comenzi pentru aceasta noua bijuterie a industriei auto italiene. Procesul de achizitie a fost meticulos simplificat, oferind o cale exclusiv digitala. Clientii beneficiaza, de asemenea, de un configurator 3D care le permite sa exploreze vizual și in detaliu modelul ales.

Experienta utilizatorului nu se limiteaza la actul de cumparare, deoarece faza de livrare a fost optimizata pentru un confort maxim. Livrarea poate fi efectuata direct la domiciliul clientului, pe o raza de 50 km de la punctul de vanzare selectat sau la cel mai apropiat dealer. Fiat s-a diferentiat prin introducerea sistemului de urmarire a livrarii in timp real, oferind clientilor posibilitatea de a verifica in orice moment online starea comenzii, de a primi alerte prin e-mail sau de a contacta echipa dedicata.

La fel de competitiv ca transportul public?

Fiat Topolino se adreseaza unui public variat, afișand cu mandrie o misiune axata pe o mobilitate durabila, simpla și accesibila tuturor. Fiind un vehicul 100% electric fara permis, este accesibil incepand cu varsta de 14 ani, dupa modelul Citroën Ami, cu o viteza maxima de 45 km/h. Cu o autonomie de 75 km și un timp de reincarcare de doar 4 ore de la o priza casnica, este o solutie practica pentru deplasarile urbane.

In ceea ce privește pretul, Fiat Topolino este disponibil in doua versiuni (deschisa sau inchisa) la pretul de 8.990 de euro, inclusiv un bonus de 900 de euro. O oferta de leasing pe termen lung (LLD) la 59 de euro pe luna este disponibila pentru clientii particulari, cu conditii atractive, inclusiv un bonus de mediu de 900 de euro, un depozit de 0 euro și fara cerinte de preluare. Producatorul confirma ca aceasta oferta se evidentiaza ca o alternativa competitiva din punct de vedere financiar, costand cu 30% mai putin decat un abonament lunar la transportul public in regiunea pariziana.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button