Audi

Audi Q8 si Audi SQ8 vor fi restilizate

Iata ca a sosit momentul pentru restilizarea SUV-urilor mari Audi, Q8 si SQ8. Prototipurile celor doua modele au fost vazute recent pe o sosea in Germania si pozele nu au intarziat sa apara. Faeliftul este asteptat sa fie prezentat in cursul acestui an.

Actualele Audi Q8 si SQ8 sunt mari si puternice si au fost introduse in 2018. Audi e-tron face acum parte din familia Q8, deoarece a fost restilizat in decembrie 2022 ca Audi Q8 e-tron.

Faceliftul pentru Q8 si SQ8 ar trebui sa fie limitat. Se asteapta ca Audi sa schimbe arhitectura interioara a farurilor modelelor sale, dar si grila si logo-ul din centru. Va exista, de asemenea, un design interior modificat pentru stopurile din spate. La bord, vor exista probabil imbunatatiri ale sistemului de infotainment.

Audi Q8 Phase 2 va avea faruri modificate si un bot redesenat. La fel ca Audi Q8 e-tron, probabil ca va avea si noile logo-uri cu un design plat. In partea din spate, modificarile vor fi si mai sobre, singura schimbare fiind grafica modernizata a semnaturii luminoase Pe langa Audi Q8, vor fi modificate si modelele sportive Audi SQ8 cu un motor diesel V8 de 435 CP si RS Q8 cu un motor V8 pe benzina de 600 CP.

Vezi si:  Audi Q8 restilizat: a fost prezentat pe data de 5 septembrie

Sub capota ar trebui sa regasim aceleasi motoare, cu unele modificari (tuning) pentru a reduce emisiile de CO2. Va fi pastrata versiunea SQ8 (V8 pe benzina de 507 CP), cea cu tevi de esapament duble din fotografii. De asemenea, versiunea RS Q8 V8 pe benzina ar urma sa aiba mai multi cai putere, 630 in loc de 600 in prezent. Versiunile restilizate ale lui Audi Q8 si SQ8 sunt asteptate sa fie prezentate la sfarsitul anului.

Audi Q8 si SQ8 restilizate sunt asteptate sa apara spre sfarsitul anului, urmand ca modelele sa fie puse in vanzare la inceputul anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button