Seat

Marc Riera este noul director de achizitii Seat

De la 1 iulie 2023, Marc Riera se va alatura Comitetului Executiv al Seat in calitate de director de achizitii, succedandu-i lui Alfonso Sancha.

Marc Riera a fost numit vicepresedinte executiv pentru Achizitii la SEAT S.A. si isi va prelua noua functie la 1 iulie. In aceasta functie, Riera va fi responsabil pentru supravegherea si gestionarea strategiilor de achizitie ale companiei, a ecosistemului de achizitii si a imbunatatirii continue a procesului de achizitie. El va raporta direct lui Wayne Griffiths, CEO al SEAT S.A. Riera il inlocuieste pe Alfonso Sancha, care isi asuma noi responsabilitati la Volkswagen Group China.

Cu o experienta de peste 20 de ani in sectorul auto, dl Riera a demonstrat un leadership exceptional si competente solide in materie de achizitii, cercetare si dezvoltare si strategie de electrificare. In noul sau rol, el isi va aduce tot know-how-ul si expertiza pentru a conduce un domeniu care joaca un rol cheie in tranzitia SEAT S.A. catre electricitate.

„Experienta indelungata a lui Marc Riera in domeniul achizitiilor si cunostintele sale aprofundate despre companie il fac persoana ideala pentru a prelua acest rol cheie”, a declarat Wayne Griffiths, CEO al SEAT S.A.. „Cu cunostintele si viziunea strategica a lui Marc, vom continua sa oferim inovatie si excelenta operationala in toate domeniile de achizitii. Experienta sa in domeniul electrificarii ne va ajuta sa conducem tranzitia catre e-mobilitate.”

Alfonso Sancha se va alatura Volkswagen Group China de la 1 iulie in calitate de vicepresedinte executiv pentru Achizitii. „As dori sa imi exprim recunostinta fata de Alfonso Sancha pentru dedicarea sa remarcabila din ultimii patru ani. Alfonso a jucat un rol important in cadrul proiectului Viitorul: Fast Forward. Datorita eforturilor sale, au fost puse bazele gigafabricii Grupului Volkswagen din Valencia, iar fabricile din Martorell si Pamplona vor fi pregatite sa produca vehicule electrice incepand cu 2025”, a declarat Wayne Griffiths.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button