Auto NewsGeneva

Numărul celor ce vor fi prezenți la expoziția de la Geneva este în scădere

Situația se agravează pe măsură ce virusul se răspândește

Producătorii auto reduc numărul personalului care participă la expoziția auto de la Geneva săptămâna viitoare. Deoarece, problemele de sănătate se extind pe măsura răspândirii coronavirusului în toată Europa.

Declarații producători auto

Toyota a declarat joi că își reduce prezența pentru a include personalul „critic în afaceri”. Doar directorii și personalul de relații publice, cu responsabilități paneuropene vor participa.

Personalul care reprezintă doar piețele naționale nu vor participa la eveniment, a spus acesta.

Grupul VW va avea o prezență redusă la spectacol. Va participa doar personal esențial, a declarat un purtător de cuvânt pentru Automobilwoche.

Constructorul chinez Aiways, a declarat că nu a reușit să trimită la Geneva conceptul U6ion crossover coupe la timp pentru expoziție. Asceasta, dă peste cap conferința de presă planificată în cadrul evenimentelor de marți.

Aiways a spus că versiunea europeană gata de producție a crossoverului electric U5 va fi prezentă la spectacol. Livrările europene ale U5 sunt prevăzute să înceapă în luna august.

Vezi si:  Îngrijirea mașinii - 5 sfaturi esențiale pentru a vă menține mașina nouă în stare optimă

Directorii generali ai Ferrari și ai producătorului de frâne Brembo nu vor participa la evenimentele de presă planificate la spectacol. Brembo a citat focarul de coronavirus din Italia, unde 12 persoane au murit din cauza virusului.

Brembo, cu sediul în Lombardia, zona cea mai afectată din Italia, a amânat o conferință de presă planificată miercuri. Standul Brembo de la Geneva va fi gestionat de reprezentanții companiei din SUA și Elveția, a spus compania.

Un purtător de cuvânt al Ferrari a declarat că la conferința de presă planificată marți a companiei vor participa cei trei șefi de marketing, design și tehnologie. CEO-ul Louis Camilleri nu va fi prezent.

Specialistul în domeniul audiovizualului și audio Harman, deținut de Samsung din Coreea, a spus că renunță la eveniment. Harman împărtășește, de obicei, un stand cu Rinspeed.

Declarații organizator

Palexpo, organizatorul expoziției, așteaptă îndrumări din partea cantonului de la Geneva privind anularea evenimentelor publice.

Vom urma această recomandare. Suntem la capătul lanțului, a declarat un purtător de cuvânt.

Autoritățile elvețiene din domeniul sănătății au declarat joi, că țara este în alertă galbenă. Înseamnă că, viața poate continua la fel de normal. Însă oficialii au avertizat că statutul poate trece la roșu, ceea ce înseamnă o pandemie.

Vezi si:  Startup-ul EV Byton explorează listarea la bursă

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus în Elveția a crescut la patru, au declarat joi oficialii. O persoană a fost testată pozitiv pentru virus la Geneva și alte două cazuri au fost confirmate într-un cuplu din cantonul de sud-est al Alpilor Grisons.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate sunteți interesat și de
Close
Back to top button