Auto NewsFrankfurtGeneva

Organizatorii de spectacole din Geneva îndeamnă expozanții să-și verifice starea de sănătate

Organizatorii de spectacole din Geneva îndeamnă expozanții să-și verifice starea de sănătate. Organizatorii show-ului auto din Geneva au solicitat expozanților din zonele infectate cu coronavirus să verifice personalul simptomelor înainte de a ajunge în Elveția.

Curățarea și dezinfectarea pe locul spectacolului

Organizatorii au mai spus că vor intensifica curățarea și dezinfectarea pe locul spectacolului, centrul de congrese Palexpo de lângă aeroportul din Geneva.

Geneva va găzdui spectacolul săptămâna viitoare, însă restricțiile de călătorie au provocat alte târguri, inclusiv Congresul Mobile World de la Barcelona, ​​târgul Frankfurt + Light Building și spectacolul auto din Beijing să fie amânate sau anulate.

„În contextul epidemiei de coronavirus care afectează China, Palexpo observă cu atenție situația și posibilele implicații ale acesteia”,

a spus centrul expozițional de la Geneva într-un comunicat.

„Organizatorii încurajează expozanții din zonele cu risc să se asigure că personalul lor trece controalele necesare și nu prezintă niciun simptom de infecție în cele 14 zile anterioare sosirii în Elveția, pentru a evita orice risc de răspândire”,

se arată în declarație.

Vezi si:  Ce trebuie să luăm în considerare la achiziția unei mașini noi?

Palexpo a declarat că este în contact regulat cu oficialii din domeniul sănătății elvețieni și consilierul său medical pentru a dezvolta un plan de acțiune sanitară, ajustabil în timp real.

Spectacolul de la Geneva

Spectacolul de la Geneva va include vizitatori și expozanți din zone care au fost afectate grav de virus, precum nordul Italiei.

De asemenea, vor fi prezenți participanți chinezi, inclusiv directori de la Smart, un brand care este condus în comun de Daimler-ul german și China Geely.

Luni, Organizația Mondială a Sănătății, care are sediul la Geneva, a declarat că nu este necesară adoptarea unor măsuri care să „interfereze inutil cu călătoriile și comerțul internațional”.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button