Auto NewsDiverse

Pachetul off-road al bolidului Lamborghini Urus

O mașină de lux capabilă de performanțe și atunci când părăsește asfaltul.

Urus se aventurează pe asfalt solid și pe alte tipuri de teren, cum ar fi nisipul și solul. Totul pentru a dovedi că fiorul de a conduce un Lamborghini nu are limite.

Potrivit oamenilor de la Warren Miller Lamborghini (Davie, FL), pachetul off-road transformă Urus într-o mașină off-road.

Selectorul ANIMA permite Urus-ului să se deplaseze fără probleme între modurile de conducere pe nisip, sol forestier și zăpadă. În aceste condiții SUV-ul poate cuceri orice teren.

Pentru cea mai mare distracție la volan, în timp ce conduceți pe dune de nisip, modurile de conducere TERRA și SABBIA sunt adăugate selectorului ANIMA cu pachetul off-road.

Când Urus este echipat cu pachetul off-road, SUV-ul are vârfuri de evacuare din oțel periat, bare de protecție din oțel inoxidabil și opțiunea de a crește înălțimea de mers a lui Urus.

Prestanță în orice condiții

Capacitatea off-road a lui Urus este combinată cu senzația de a conduce o mașină sport pentru a oferi o plimbare nemaiauzită.

Vezi si:  6 pași pe care trebuie să îi faceți înainte de a cumpăra prima mașină

Urus în varianta de top este alimentat de un V8 turbocompresor de 4,0 litri. Motorul impresionant are 641 cai putere. Cuplu este de 627 lb-ft.

Când conduceți pe asfalt, Urus poate merge de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde. Motorul este asociat cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj în opt trepte.

Puterea impresionantă de oprire a Urus este obținută de frânele carbon-ceramice. Controlul activ al rolelor și un sistem de suspensie pneumatică reglabil dinamic controlează suspensia Urus.

Exteriorul Urus este completat în continuare de anvelope pe 21 inci. Are tracțiune integrală, un sistem de vectorizare a cuplului pe puntea spate, faruri cu LED-uri, oglinzi laterale pliabile și o trapă electrică.

Bolid de lux cu performanțe de off-road

De îndată ce ajungi la volanul Urus, te vei găsi instantaneu înconjurat de lux. Scaunele față cu memorie cu 12 moduri și cu reglare electrică sunt extrem de confortabile. Acestea au încălzire și te lasă să te simți „ca acasă”. Pentru cei care nu au înțeles metafora, „ca acasă” înseamnă confort sporit.

Vezi si:  De ce patinează Abreiajul

Controlul automat al climei în patru zone este o dotare standard pentru Urus. În același timp, scaunele din spate pot fi configurate fie pentru scaune sport pentru două persoane, fie pentru scaune de trei persoane.

Funcțiile Urus nu se opresc doar la confort, deși continuă să ofere o cantitate impresionantă de caracteristici de înaltă tehnologie. Are inclusiv un panou de instrumente digital de 12,3 inci, două ecrane tactile, navigare, Bluetooth și un sistem de sunet cu opt difuzoare.

În timp ce conduceți, puteți încărca telefonul pe placa de încărcare inductivă. În Urus nu veți mai fi niciodată nevoit să vă faceți griji cu privire la puterea slabă a semnalului datorită cuplării antenei care mărește puterea semnalului.

Siguranță și confort sporit

A fi o mașină sport nu înseamnă că Urus are lipsuri sub aspectul de siguranță. Urus este dotat standard cu senzori de parcare față și spate, avertizare de ieșire a benzii de rulare, alarmă antifurt, asistență la faza lungă și atenuare a coliziunilor din față.

Vezi si:  VW va angaja un activist climatic "agresiv" pentru a examina amănunțit politicile sale

Caracteristicile opționale de siguranță includ vizibilitatea pe timp de noapte, centrarea activă a benzii, controlul automat al vitezei de croazieră, un afișaj head-up și un sistem de cameră surround.

Cu o gamă largă de opțiuni, Lamborghini permite cumpărătorilor să își personalizeze complet Urus-ul.

Caracteristicile opționale includ:

  • un acoperiș panoramic;
  • geamuri fumurii:
  • bare transversale pentru bagaj adițional;
  • roți de 22 sau 23 inci;
  • încălzirea scaunelor din spate;
  • ventilația scaunului din față;
  • un pachet de tractare a remorcii;
  • un pachet de divertisment pentru scaunele din spate și un sistem premium de sunet .

Urus este, de asemenea, disponibil într-un spectru larg de culori și poate fi realizat cu o mare varietate de materiale. Este un mix foarte interesant dintre lux și aspecte practice. Evident, prețul este pe măsura opțiunilor disponibile.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate sunteți interesat și de
Close
Back to top button