Seat

SEAT extinde gama Arona cu versiunea FR Limited

Inca de la lansare, SEAT Arona s-a impus ca fiind SUV-ul urban ideal. Un model care a revigorat segmentul cu designul sau exterior robust si interiorul inovator.

Acum, SEAT consolideaza caracterul lui Arona, oferindu-i un nou nivel de exclusivitate prin lansarea versiunii FR Limited. Aceasta noua versiune imbogateste gama cu detalii estetice exclusive atat la exterior, cat si la interior, pastrand in acelasi timp stilul sau distinctiv de SUV de oras.

SEAT Arona s-a bucurat de un succes urias de la lansarea sa in 2017, cu peste o jumatate de milion de vehicule vandute. In 2023, SEAT Arona va fi cel mai bine vandut model al marcii, cu 89.000 de unitati livrate (fata de 71.000 in 2022, o crestere de 25,3%).

„SEAT Arona este cel mai bine vandut model din gama marcii. Acesta si-a consolidat pozitia in segmentul SUV-urilor urbane, oferind clientilor un vehicul care a fost cu adevarat conceput pentru a raspunde nevoilor lor”, a declarat Sven Schuwirth, vicepresedinte executiv pentru vanzari si marketing la SEAT. „Versiunea FR Limited imbunatateste designul lui Arona prin adaugarea de noi elemente estetice atat la exterior, cat si in habitaclu, oferindu-i o nota de originalitate pentru cei care se aventureaza in jungla urbana.”

SEAT Arona FR Limited ofera noi echipamente si culori pentru SUV-ul urban, care beneficiaza si de jante noi.

La exterior, pe langa diferitele culori deja disponibile, caroseria vehiculului este finisata in culoarea exclusivista Graphene Grey, in timp ce jantele exclusive din aliaj de 18 inch sunt infrumusetate cu margini Cosmic Grey.

La bord, noile scaune bucket din material textil, oferite standard, ofera ocupantilor un nou nivel de dinamism si confort, in timp ce gurile de aerisire City Grey seamana cu culoarea exterioara. In cele din urma, insertiile usilor si ale consolei sunt finisate intr-o noua culoare gri aluminiu.

Proiectata, dezvoltata si produsa in Barcelona, la sediul SEAT din Martorell, SEAT Arona FR Limited Edition va fi disponibila incepand cu primul trimestru al anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button