Volvo

Volvo EX30 primeste prestigiosul premiu Red Dot „Best of the Best” pentru design

SUV-ul de mici dimensiuni Volvo EX30 a fost distins cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the Best Product Design 2024.

Premiul recunoaste excelenta in materie de design pe baza a patru principii de baza ale unui bun design: calitatea functiei, calitatea atractivitatii, calitatea utilizarii si calitatea responsabilitatii. Juriul, alcatuit din 39 de experti din intreaga lume, a desemnat Volvo EX30 drept castigator intr-un domeniu competitiv, cu un scor total de 93/100.

„Volvo EX30 intruchipeaza valorile de design ale Volvo Cars intr-un format mai mic si este o vitrina a designului scandinav premium in care forma urmeaza functia”, a declarat Jim Rowan, CEO al Volvo Cars. „EX30 are cea mai mica amprenta de carbon dintre toate modelele Volvo electrice de pana acum si este proiectat pentru a fi la fel de sigur cum te astepti de la un Volvo. Dispune de tehnologie de ultima generatie si este ideal pentru piata actuala, in care tot mai multi cumparatori de automobile se orienteaza catre masinile electrice.

Vezi si:  Noul Volvo EX30 (2023): SUV-ul electric foarte inteligent

EX30 are un ampatament lung, roti mari si console egale care aduc echilibru si rafinament exteriorului. Folosirea materialelor naturale si reciclate in masina reprezinta un pas spre obiectivele noastre de dezvoltare durabila. Mai mult, s-a folosit spatiul vehiculului electric si s-a creat o tema centralizata pentru tot ceea ce este necesar, de la depozitare la comenzi si ecrane, rezultand un spatiu flexibil de proportii exceptionale.

EX30, masina multipremiata

EX30 a fost prezentat vara trecuta si a castigat deja peste 20 de premii importante, inclusiv prestigiosul Car Design Award 2024, creat in 1984 de revista auto&design. De asemenea, a castigat premiul Solar Car of the Year, Sunday Times Small SUV/Multisegment of the Year si premiul Eco-Warrior of the Year acordat de revista Top Gear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button