Auto NewsFiatItalia

Fiat restricționează accesul la uzinele europene afectate de coronavirus

Fiat Chrysler Automobiles restricționează accesul pe platformele sale industriale europene, în urma răspândirii coronavirusului în nordul Italiei.

Cazurile de coronavirus din Italia afectează planurile companiei

Compania italiană de inginerie și proiectare Italdesign-Giugiaro și-a închis, de asemenea, cele două instalații auto de la Torino, după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu temutul virus.

Cazurile de coronavirus din Italia, cea mai afectată țară din Europa, s-au ridicat la peste 200. De asemenea, s-au semnalat și 11 decese, determinând guvernul să închidă zonele cele mai afectate.

Centrul administrativ al Fiat Chrysler se află în Torino, zonă unde au fost depistate mai multe cazuri de infectare.

Compania a declarat că accesul la toate instalațiile europene va fi interzis. Restricția se aplică celor care s-au aflat într-una dintre cele 13 zone afectate de focarul de coronavirus.

Vezi si:  Tavares nu vede obstacole în calea fuziunii PSA-FCA

Serviciile online ale companiei funcționează în parametrii normali

De asemenea, scrisoarea interzice vizitele oricui a fost în China sau în altă țară asiatică în ultimele 15 zile. Sunt, de asemenea excluse persoanele care au fost în contact direct sau indirect cu alte persoane potențial infectate de virus.

Un purtător de cuvânt al FCA a confirmat scrisoarea. Website-urile FCA din Italia sunt deschise și funcționează ca de obicei, a spus purtătorul de cuvânt.

FCA nu are uzine în zonele afectate de carantină.

Majoritatea persoanelor afectate de coronavirus sunt grupate în jurul Codogno, la 60 km sud-est de Milano. Alături de Codogno, 12 orașe au fost închise începând de vineri. Măsuri asemănătoare au fost luate în China, după ce focarul de coronavirus a început la Wuhan.

Producție suspendată

Italdesign a declarat duminică că va suspenda activitățile de producție pe cele două platforme auto ale sale din Torino, ca precauție, după ce un angajat care lucrează la punctul din Nichelino a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus.

Vezi si:  5 Sfaturi pentru a inchiria o masina in siguranta

Compania a spus că lucrează pentru identificarea persoanelor care au avut contact cu angajatul afectat. Sediul Italdesign din suburbia de la Moncalieri din Torino a fost închis.

Italdesign are 928 de angajați în Italia, cei mai mulți la Moncalieri. Aproximativ 100 de oameni lucrează în unitatea Nichelino.

https://europe.autonews.com/automakers/fiat-restricts-access-european-sites-coronavirus

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button