Renault

Noul Renault Captur facelift iti da intalnire pe data de 4 aprilie

Joi, 4 aprilie, la ora 9.30, va fi prezentat oficial noul Renault Captur. Ii vom cunoaste noul look, dar si gama.

Datorita cererilor de brevet care s-au scurs pe internet, avem deja o idee clara despre cum va arata „faza 2” a modelului Captur. Ca si Renault Clio inainte, partea frontala va suferi o restilizare radicala, bazata pe stilul celui mai recent Renault Scenic. Optica, grila radiatorului, bara de protectie – noile elemente vor schimba complet fata acestui mic SUV. Partea frontala redesenata renunta la stilul van den Acker si imbratiseaza pe deplin epoca Gilles Vidal.

Cu toate acestea, partea din spate si interiorul ar trebui sa fie similare cu modelul actual, care este in vanzare din 2019.

Este inca prea devreme pentru a spune ce se intampla sub capota. Cu toate acestea, motorizarile ar trebui sa fie similare cu cele ale modelului actual din catalog, cu oferte pe benzina si hibride. Este posibil sa fie pastrat si GPL-ul.

Acest Renault Captur restilizat va relansa lupta cu Peugeot 2008, care a beneficiat si el de o actualizare, la fel ca si Volkswagen T-Cross si Toyota Yaris Cross.

Conferinta de presa va fi sustinuta de directorul general al Renault, Fabrice Cambolive, de directorul de proiect de design, Paula Fabregat, si de directorul de performanta a produselor, Bruno Vanel.

Este unul dintre cele mai bine vandute produse ale marcii. Introdus pe piata in 2013, Renault Captur este pe cale sa primeasca un facelift.

In 11 ani, SUV-ul s-a vandut in peste doua milioane de unitati la nivel mondial. Un succes major pentru marca, care spera sa continue cu aceasta versiune actualizata.

Mare rival al lui Peugeot 2008, Renault Captur facelift va dezvalui o serie de noutati la exterior. In mod logic, ar trebui sa mosteneasca partea frontala a noului Clio, cu semilaburi luminoase si faruri mai subtiri.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button