Auto NewsDiverse

Parteneriatul Infiniti cu Formula 1

Un brand de lux intră pe arena întrecerilor pe circuit

Majoritatea mărcilor de lux intră în circuitul de curse de Formula F1. Strategia este de a câștiga „duminică” și de a vinde „luni”.

Problema este că majoritatea vehiculelor care completează lista își arată puterea și viteza. De cele mai multe ori este omis caracterul practic al unei mașini.

În timp ce aceste întreprinderi sunt în mare parte fără profit, ele oferă producătorilor auto o valoare mai mare în ceea ce privește accesul la piață.

Dacă acest lucru duce la un parteneriat tehnic, cum ar fi relația Infiniti cu echipa de curse Renault, Warren Henry Infiniti spune că beneficiile pe termen lung ar putea fi astronomice.

Strategie pe termen lung

Partea unică a implicării Infiniti în cursele de Formula 1 este că ar putea aduce profituri pe termen lung pentru aclamata Academie de Inginerie Infinity.

În fiecare an, acest program inovator caută cei mai străluciți studenți din întreaga lume. Ei sunt motivați să concureze pentru șansa de a câștiga un stagiu plătit de un an cu Infinity și echipa de curse Renault.

Vezi si:  Porsche va deschide primul său magazin pop-up în Europa

Odată selectați, studenții pot petrece primele șase luni lucrând pentru Infinity. Ultimele șase luni le vor petrece lucrând pentru echipa de curse. Valabil este și viceversa.

Infinity Engineering Academy a fost creată în 2014. A oferit locuri de muncă pentru jumătate din studenții programului. Alți participanți au început cariere cu alte companii auto, precum și cu alte echipe de curse de Formula 1.

Oportunități acolo unde ceilalți nu le văd

În timp ce multe companii au fost întotdeauna obligate să caute talente la nivel mondial, pentru Infiniti această abordare unică a fost avantajoasă. Atât pentru Infiniti, cât și pentru Renault.

Înainte de 2016, Infiniti a fost implicat în echipa de curse Red Bull F1. Deși le-a oferit o expunere extraordinară pe piață, compania știa că există o oportunitate mai semnificativă de extindere.

Când vine vorba de vehiculele sale de pasageri, puteți vedea avantajele parteneriatului cu Q50 Project Black S. Mașina sport puternică se mândrește cu o impresionantă putere de 568 cai. Sub aceeași capotă stă și tehnologia F1 dublă-hibridă.

Vezi si:  Infineon se străduiește să răspundă cererii industriei auto

Acest lucru oferă consumatorilor mai multă energie în timpul frânării. În același timp, permite o recuperare a puterii provenite de la turbocompresoarele duble în timpul accelerației.

Schimb de tehnologii

Circuitul de curse de Formula 1 a oferit o mulțime de tehnologie. Astăzi o putem vedea în vehiculele de lux ale brandurilor premium, cum ar fi sistemul de blocare a frânei și controlul tracțiunii.

Acest parteneriat între Infiniti și Renault a dus Q50 Black S de la fantezie la realitate. I-a entuziasmat pe consumatorii care doresc să vadă vehicule cu concept ridicat în garajul lor.

În plus, Infiniti are mai multe planuri de a integra mai multe procese de inginerie F1 în mai multe operațiuni de vehicule de producție.

Planuri de viitor

Viitorul Infiniti pare sigur datorită inovatoarei Academii de Inginerie și a Proiectului Black S. Totul are la bază parteneriatul de înaltă calitate cu grupul de curse Renault.

Și mai bine este că tehnologia dezvoltată pentru aceste mașini de curse de Formula 1 va fi pusă în vehiculele pe care șoferii le folosesc în fiecare zi.

Vezi si:  Avantajele rezolvarii de chestionare auto de pe telefonul mobil

Acum, din ce în ce mai multe companii de autoturisme colaborează cu grupuri de curse F1. Este o posibilitate reală ca tehnologia mai inovatoare să poată fi utilizată în vehiculele de larg consum în următorii cinci ani.

De asemenea, ceea ce învață echipa de curse Renault ar putea fi folosit pentru o actualizare de software care ar putea fi transmisă în vehiculul dvs. Infiniti în câteva ore.

Numai timpul ne va spune ce ne rezervă viitorul pentru progresele tehnologice ale Infiniti. Totuși, datorită parteneriatului său cu Formula 1, consumatorii sunt încântați de noutăți.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button