Auto News

5 Sfaturi pentru a inchiria o masina in siguranta

Sunt situatii in care existenta unei masini este esentiala pentru desfasurarea unei activitati sau pentru a ajunge dintr-un punct in altul. Iar daca masina personala nu este disponibila – spre exemplu, se afla in service – o varianta foarte practica este inchirierea uneia de la o firma auto specializata.

Fie ca este vorba despre nevoia unui mijloc de transport rapid pentru a nu intarzia la o intalnire de afaceri sau pentru a ajunge la timp in aeroport, inainte de decolare, serviciile unei firme de rent a car Bucuresti sunt cele mai la indemana.

In plus, in capitala, numarul firmelor care ofera acest tip de servicii este foarte mare, iar datorita competitivitati de pe piata si baremele de preturi inchirieri auto SwisoRent sunt accesibile, potrivite pentru orice buzunar.

Astfel, clientii pot gasi servicii de calitate la preturi avantajoase, avand posibilitatea de a-si alege masina dorita din flota detinuta de compania aleasa. Totusi, cum „nu exista padure fara uscaciuni”, la fel este si in acest sector de activitate, unde sunt si firme neserioase, care utilizeaza practica costurilor ascunse, pentru a obtine mai multi bani de la clienti.

Vezi si:  Cupra vizează sporirea veniturilor din acest an cu noile modele

Insa, acest tip de comportament este criticat de companiile serioase din domeniu, pentru care transparenta in relatia cu clientii este una dintre caracteristicile principale de care tin cont acestea.

Prin urmare, Swisorent Bucuresti ofera cateva sfaturi de care clientii ar trebui sa tina cont atunci cand aleg sa inchirieze o masina in Bucuresti.

Sfaturi pentru a nu fi pacalit de o firma de rent a car

Preturi – este foarte important clientii sa intrebe de la bun inceput despre preturi initiale si costuri aditionale, pentru a-si putea face o idee despre care ar fi costurile finale. In plus, in asa fel acestia pot face o comparatie a raportului calitate – pret pentru serviciile oferite de mai multe astfel de firme. De asemenea, clientii se pot informa si despre diverse modalitati de plata aici.

Asigurarile si taxele de drum sunt incluse in pret? – O alta intrebare importanta pe care un client ar trebui sa o adreseze firmei de inchirieri auto este daca pretul practicat include si Asigurarea Casco si ROVINIETA, deoarece unele companii percep un tarif separat pentru aceste taxe.

Vezi si:  4 modele de sedan fiabile pe care ar trebui să le luați în considerare

Masina este predata cu plinul facut – majoritatea masinilor inchiriate sunt predate cu plinul facut, la fel cum trebuie sa se prezinte si in momentul in care sunt preluate inapoi de companie. Insa, ar fi de preferat ca acest aspect sa fie discutat inca de la inceput de catre client pentru a nu se afla, ulterior, in mijlocul unei neintelegeri.

Se fac poze masinii la preluare – un detaliu important pe care trebuie sa il aiba in vedere clientii este daca masina este verificata si pozata atat la preluare, cat si la predare pentru a se observa posibile zgarieturi sau defectiuni la exterior, dar si la interior. In caz contrar, clientul poate fi pus sa plateasca si pentru zgarieturi care erau deja la preluarea masinii.

Limita de kilometri – clientul trebuie sa se informeze daca firma de inchirieri auto are o limita maxima de kilometri pe care se poate circula cu masina sau daca permite chiar si calatoriile in strainatate cu aceasta.

Vezi si:  Pachetul off-road al bolidului Lamborghini Urus

 

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button