Diverse

Rame ochelari, descoperă cele mai interesante 7 stiluri pentru bărbați

Dacă simți că ești blocat într-o rutină, câteva modele de ochelari de ultimă generație te pot determina să gândești diferit

Rame ochelari, descoperă cele mai interesante 7 stiluri pentru bărbați. Câteva modele de ochelari te pot determina să gândești diferit.

De-a lungul anilor, am văzut o mulțime de ochelari grozavi. Aceștia și-au îndreptat atenția către stilul care se potrivește celor mai multe ocazii și ținute.

Nu vrem cu toții asta?

Rame ochelari care se combină perfect cu ocaziile speciale și, în același timp, se potrivesc cu alegerile noastre de zi cu zi pentru ținute? Cred că da!

Ochelarii sunt un accesoriu intim care îți îmbunătățește fața și permit unei părți de stil să se exprime prin ele. Așadar, este esențial să depuneți un efort în timp ce alegeți următoarea pereche de ochelari de vedere.

Pentru a restrânge căutarea celor mai bune rame ochelari pentru bărbați, am adunat 7 variante de top care pot fi încercate anul acesta.

Dar, înainte de a începe lista, iată câteva aspecte esențiale pe care trebuie să le cunoașteți despre ochelari. Continuați să citiți acest articol de blog pentru a afla și mai multe informații interesante!

Cele mai bune rame ochelari pentru fiecare formă a feței

De la un începător la un cunoscător de ochelari, trebuie să țineți cont de forma feței în timp ce alegeți ochelarii. Cu toții am întâlnit câteva reguli dure și rapide despre asta până acum.

Echilibrarea corectă a formelor vă poate ajuta să arătați și să vă simțiți bine.

Selectarea cadrelor contrastante cu forma feței e cel mai bun truc pentru a obține această imagine. De exemplu, formele feței rotunde trebuie să se potrivească ramelor unghiulare.

Putem include aici ochelarii dreptunghiulari sau pătrați. În afară de a lua în considerare forma feței, este vital să țineți cont și de lățimea acesteia.

Cadrele largi nu sunt potrivite pentru caracteristicile înguste ale feței. Pe de altă parte, ochelarii îngustați pot fi puțin potriviți pentru alte forme ale feței.

Nu vă faceți griji! Iată un truc simplu și încercat pentru a rezolva ce fel de cadre ar fi potrivite în funcție de forma feței tale:

  • rotundă. Lipiți-vă de ochelarii dreptunghiulari cu unghiuri și muchii mai pronunțate. Ramele unghiulare sunt mai susceptibile de a echilibra caracteristicile moi ale fețelor circulare;
  • inimă. Stilul Aviatorilor s-ar potrivi perfect. Linia sa netedă și curbată la anumite margini completează o frunte largă;
  • diamant/pătrată. Mergeți pe modele opuse. Ambele fețe au formă unghiulară, astfel încât pentru a atenua liniile, ochelarii rotunzi sunt alegerea potrivită. Pentru maxilarele și pomeții mai ascuțiți, ramele rotunde merită luate în considerare;
  • ovală. Această formă a feței este destul de norocoasă! Niciun stil de ramă nu este greșit.

Rame ochelari care se potrivesc cu tonul pielii și cu părul

Coordonarea culorilor este cheia modei premium.

Probabil că ați auzit despre tonuri mai reci și mai calde ale pielii care completează anumite culori. De exemplu, tonurile mai reci ale pielii arată bine în albastru și verde.

Pe de altă parte, tonurile mai calde ale pielii funcționează bine cu portocaliu și roșu.

Acestea nu sunt reguli fixe, ne putem „distra” cu diferitele culori. Nu există nicio regulă specială de urmat în timp ce alegeți ochelarii, având în vedere părul și nuanța pielii.

Verificați cât de bine se potrivesc

Culorile și forma sunt factori semnificativi, dar dimensiunea exactă a ochelarilor este obligatorie. De unde știi că ai găsit cadrele perfecte? Lasă-mă să te ajut!

  • sprâncenele sunt deasupra ramelor ochelarilor;
  • brațele ochelarilor stau bine pe urechi;
  • tâmplele nu se simt prea strânse sau prea largi când porți ochelarii;
  • pupilele sunt aproape de zona centrală a fiecărui obiectiv;
  • lentilele nu se extind dincolo de față.

Dacă aveți vreodată griji cu privire la calitatea și potrivirea ochelarilor, trebuie să îi probați. Vă puteți asigura dimensiunea și cât de bine vi se potrivesc.

Pe baza experienței dvs., puteți continua să cumpărați și alte perechi de ochelari.

Top 7 rame ochelari pentru bărbați

1. Aviatori transformați

Aviatorii obișnuiți au devenit prea obișnuiți acum.

Evident, nu spun că ochelarii Aviator sunt mai puțin eleganți. Însă, trebuie să le oferim mai multe detalii și să îi modernizăm, în consecință.

Aviatorii au fost întotdeauna imaginea stilului masculin în ochelari. Pentru a face ca noua generație să fie la fel, s-au introdus noi modele interesante.

Aceeași magie, în același design, cu câteva distincții.

Ca de obicei, acești ochelari rareori se feresc să facă o declarație. Acum, în culori precum auriul, negrul și argintiul, continuă să aibă același efect asupra oamenilor.

Un amestec de retro în culori extrem de urbane.

2. Browline de broască țestoasă

Prezentând cele mai bune elemente ale modei de ochelari bărbătești, ochelarii Browline cu imprimeu țestoasă reprezintă o piesă excelentă.

Fuzionarea cadrelor metalice minimaliste cu modelul de țestoasă pe ramele superioare și brațe. Un adevărat starter de conversație în puburi și baruri.

Multe persoane vor aprecia estetica unică a acestor ochelari.

3. Ochelari Chunky Wayfarer

Aceste rame ochelari sunt un plus pentru orice aspect sofisticat. Cadrul de călătorie în design gros oferă o impresie sigură, în timp ce denotă și maturitate.

Perfecți pentru interviurile de serviciu sau întâlnirile importante, ochelarii ar dori să privească o carte grozavă. Pentru atmosfera intelectuală, poartă aceste rame alături de o ținută formală.

4. Rame ochelari rotunzi și negri

Moda, fără îndoială, se repetă iar ochelarii rotunzi și negri sunt un astfel de exemplu. Această preluare sauve cu clasicii ochelari negri în formă rotunjită fac să fie cu totul creativi.

Negrul este o culoare inteligentă care spune multe. Așadar, odată ce ați găsit ținuta, acești ochelari vor fi finisajul perfect.

5. Ochelari unghiulari

Acești ochelari ascuțiți și dreptunghiulari sunt cei pe care ați dori să-i purtați cu aproape orice. Sunt cei mai eficienți în îmbunătățirea fețelor oamenilor.

În culori profunde, cum ar fi bleumarin, impactul ochelarilor asupra oricărei ținute e incredibil de atractiv. Culorile atrag atenția, în timp ce forma îți accentuează trăsăsturile feței.

Este o ramă ideală atunci când vrei să arăți extrem de bine îmbrăcat, fără a depune niciun efort.

6. Amestec de metal și acetat

Acești ochelari rotunzi îmbină cele mai bune lucruri din ambele stiluri. Acetatul și metalul pot oferi un stil circular minimalist perfect.

Destul de subtili, ochelarii nu se potrivesc trăsăturilor ascuțite, ci fețelor cu caracteristici mai moi.

Fiind cea mai interesantă și unică alegere pentru ochelari de vedere, îi puteți combina cu un costum pentru a adăuga puțin rafinament.

7. Ochelari translucizi moderni

Ochelarii din acetat translucid au devenit o tendință în ultima perioadă. Sunt mai puțini duri în ceea ce privește culorile și forma feței.

Permit o mare libertate a modei. În stilul său clar, ochelarii arată bine la persoanele cu tonuri diferite ale pielii și cu forma feței.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button