Auto NewsDiverse

6 caracteristici interioare pe care trebuie să le verificați înainte de a cumpăra o mașină

Recomandările sunt valabile atât pentru mașinile noi, cât și pentru cele SH

Modelele recente de mașini vin cu o multitudine de funcții noi, accesorii și pachete instalate de dealer pentru a crește vânzările.

În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc mult la aspectul exterior și la performanța unei mașini, ei nu pun prea mult accent pe interior.

Având în vedere timpul pe care îl veți petrece în interiorul mașinii dvs., este important să verificați dacă sunt incluse toate caracteristicile dorite. Am compilat câteva elemente esențiale de interior pentru a le verifica atunci când cumpărăm o mașină.

Sistemul muzical

Divertismentul este o parte importantă a fiecărui vehicul. Când doriți să ascultați melodia preferată atunci când vă îndreptați spre serviciu sau mergeți într-o excursie cu prietenul dvs., aveți nevoie de un sistem muzical bun.

Pe lângă eșantionarea difuzoarelor și a altor componente hardware, verificați dacă radioul are o unitate principală actualizată.

Cea mai ideală unitate principală este cea care încorporează sistemele de operare recente, cum ar fi Android sau iOS. Este foarte practic să poți conecta un telefon la sistemul infotainment al mașinii.

Un astfel de sistem va încorpora caracteristici familiare de smartphone în sistemul de infotainment al mașinii dvs. De asemenea, îmbunătățește funcționalitatea stereo a mașinii. Verificați cum puteți identifica unitatea centrală perfectă pentru mașina dvs.

Vezi si:  Avantajele rezolvarii de chestionare auto de pe telefonul mobil

Scaune de calitate

Scaunele de bună calitate sporesc confortul, mai ales atunci când conduci pe distanțe mari. Scaunele trebuie să fie confortabile, de lungă durată, frumoase și ușor de curățat.

Cel mai recomandat material este pielea, deoarece se vede frumos și este ușor de curățat. Acest lucru este ideal mai ales pentru persoanele cu copii datorită scurgerii de alimente și alte produse de colorare.

Va fi un avantaj suplimentar dacă puteți obține o mașină cu scaune încălzite. Acestea sunt utile în perioada anului când vremea este mai rece.

Oglindă retrovizoare cu reglare automată

Una dintre provocările cu care se confruntă majoritatea șoferilor este de a face față orbirii. Când șoferul din spatele tău este în plină lumină, reflexia îți poate orbi vederea și poate duce la accidente grave.

Producătorii de vehicule au identificat o modalitate mai eficientă de a evita efectele orbirii prin instalarea de oglinzi cu reglare automată.

Această oglindă are un senzor care detectează nivelurile de lumină ambientală. Dacă strălucirea este prea mare, oglinda se va regla automat la nivelul dorit.

Mai există și opțiuni aftermarket. Puteți găsi o oglindă heliomată pentru majoritatea modelelor de mașini. Când lumina din spate va fi prea puternică acestea se vor înnegri, iar vizibilitatea va rămâne neafectată.

Vezi si:  Cum se încasează despăgubirile pentru RCA?

Ieșire USB de încărcare rapidă

Este întotdeauna dezamăgitor să ai un telefon fără baterie cât timp este încă conectat la încărcătorul auto. Modelele mai vechi de vehicule au prize USB care pot scoate o putere de încărcare de până la 0,5 amperi.

Acest lucru nu este suficient pentru a vă menține telefonul încărcat mult timp. Cu toate acestea, modelele recente vin cu prize de cel puțin 1,5 amperi pentru încărcare rapidă. Acest lucru îmbunătățește încărcarea rapidă și ajută foarte mult atunci când vă aflați într-un loc îndepărtat.

Nu uitați că telefonul este un factor de distragere a atenției dacă îl folosiți când conduceți. Însă, dacă îl puneți la încărcat pentru a avea baterie suficientă pentru când ajungeți la destinație vă oferă un confort psihologic.

Trapa

O trapă nu numai că face mașina să arate elegant, dar oferă o mare comoditate vara și primăvara. Această caracteristică permite șoferului să se bucure de o briză rece și de lumina soarelui la confortul mașinii sale.

Mașinile moderne au o trapă electrică ușor de utilizat. Deși acest lucru ar putea părea o opțiune inutilă, ea va aduce un plus de confort experienței dvs. de conducere.

Vezi si:  Ce trebuie să înțelegem despre anvelope când planificăm o călătorie?

Dacă vă uitați după o mașină SH, verificați foarte bine etanșarea în zona trapei. Există modele care, în timp, pot avea scurgeri de apă atunci când plouă.

Culoarea și textura țesăturilor

Dacă interiorul mașinii pe care doriți să o cumpărați este realizat din țesătură, trebuie să vă preocupați de culoare.

De exemplu, este posibil ca materialul alb să se păteze ori de câte ori răsturnați accidental cafea sau mâncare pe scaune.

Este posibil ca materialul care acoperă mânerele ușilor să se păteze din cauza manipulării frecvente. Asigurați-vă că podeaua, scaunele și alte părți interioare au culoarea potrivită. De asemenea, trebuie să verificați textura țesăturii pentru a vă asigura că se simte netedă și confortabilă.

Deși multe mărci premium precum Mercedes, BMW sau Audi au interior din piele, există clienți care o urăsc. Motivele sunt variate și de multe ori sunt subiective. Însă, indiferent de ce fel de interior are o mașină, îngrijirea regulată este o rețetă pentru a ține mai mult timp.

Concluzie

Interiorul excelent face o mașină mai confortabilă și mai plăcută de condus. Asigurați-vă că verificați toate detaliile fine înainte de a cumpăra un vehicul.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button