AudiAuto NewsToyota

4 modele de sedan fiabile pe care ar trebui să le luați în considerare

Chiar dacă nu toate modelele sunt noi, merită atenția câștigată

Înainte de a trece să rezervați test drive-uri, este crucial să vă familiarizați cu diferitele modele de mașini disponibile.

Un vehicul are mai mult decât doar aspect, forme și specificații vagi. O greșeală aici înseamnă a fi blocat cu o mașină care poate nu vă place din mai multe motive. Articolul de astăzi este o recenzie a celor mai vândute mașini sedan de top pe care le puteți lua în considerare.

4 modele de sedan fiabile

Ce înseamnă de fapt fiabilitatea? De ce depinde cel mai mult? Ce costuri pot fi vehiculate când discutăm despre fiabilitatea unei mașini?

Când ajungem la părerile șoferilor din România, răspunsurile sunt foarte denaturate. Pentru unii, tot ce este în plus de schimburile regulate este considerat o cheltuială. Alții își dau seama că pentru o mașină consumabil înseamnă mai mult decât ulei și filtre.

Din acest fundament se denaturează și conceptul de „fiabil”. Cu excepția unor defecțiuni tehnice comune, fiabil înseamnă o mașină rezistentă în timp, dar care trebuie întreținută corect.

Am dorit să facem precizarea de mai sus, deoarece fiabilitatea poate oscila. De exemplu, s-ar putea ca să nu fiți de acord cu cele menționate mai jos. Este un lucru normal și ne dăm seama de acest aspect. În plus, este greu de dus o evidență corectă pentru orice marcă.

Mărcile și diferitele instrumente de măsurare iau în calcul intervențiile făcute în reprezentanțe. Ei nu pot avea evidența lucrărilor făcute de Gigel la service-ul din colțul străzii. Dar aici deja intrăm pe terenul altui subiect. Puterea de cumpărare. Este în sine un subiect complex. Poate îl vom aborda în alte articole de pe blog.

Vezi si:  Ce interdictii, recomandari si obligatii au soferii incepatori in primul an de condus

Audi S5 2019

Audi S5 este o versiune îmbunătățită a mașinilor Audi cu performanțe mai bune și un design mai interesant.

Dacă sunteți mai conservator în ceea ce privește preferințele de design, versiunea cabriolet a acestui vehicul poate funcționa pentru dvs. Are și o versiune Sportback. Ridurile și aspectele sportive mici nu sunt exagerate sau extravagante. În schimb, ele completează puterea de sub capotă.

Audi S5 2019 are un motor turbo de 3.0L v6. De asemenea, are un cockpit virtual cu capacitatea de a afișa valori esențiale, inclusiv Google Earth.

În cazul în care observați un pic de întârziere la direcția în modul automat, setați modul diferențial sportiv din spate la „Dinamic” pentru a spori virajele. Modul „Auto” vă ajută în mod eficient setările în funcție de stilul de conducere, ceea ce provoacă o ușoară eroare atunci când vă schimbați brusc stilul de conducere.

Genesis G70 2019

Această mașină fabricată în Coreea este un nou venit în industria berlinelor de lux. Acest model a reușit să facă privirile să se întoarcă după el datorită designului său elegant.

Vine cu un interior confortabil din piele pentru pachetul elite. Genesis G70 2019 nu este standard în multe țări, iar obținerea pieselor ar putea fi dificilă și costisitoare.

Vezi si:  De ce sunt Mini Coopers mașini atât de populare?

Cu toate acestea, dacă lucrați în Asia de Sud-Est, este o opțiune foarte accesibilă. Genesis G70 are o economie medie de combustibil de 24mpg și are un motor de 2,0 litri.

Dacă doriți să experimentați luxul unei berline Mercedes-Benz din clasa C sau din seria 3 de la BMW, dar fără o etichetă de preț, această berlină este alternativa perfectă cu caracteristici de lux comparabile.

Honda Civic Type R 2019

Honda Civic 2019 este cea mai de top versiune a modelului Honda Civic de 23 de ani, lansat pentru prima dată în 1997.

Honda Civic Type R 2019 are un design sportiv agresiv, construit cu fibră de carbon pentru a minimiza greutatea. Această berlină este renumită printre pasionații de mașini sport, datorită manevrabilității și confortului său sporit.

Cei mai mulți cumpărători adulți și pensionari vor evita acest model, deoarece sugerează „o plimbare a unui adolescent nesăbuit”. Cu toate acestea, dacă doriți atracția nervoasă a unei mașini sport, stocul impecabil de putere al acestui vehicul vă va entuziasma.

Trebuie să facem și o mențiune importantă. Există câteva eșecuri cu modelul 2019. Honda Civic Type R are dificultăți pe drumuri accidentate și denivelări dure, iar mașina produce impacturi semnificative datorită roților sale de 20 inch.

Deși vehiculul are frâne remarcabile cu o distanță de frânare de urgență de 70 mph la 0 de 40 de metri, nu uitați să aveți grijă, deoarece frânarea nu vă va salva în toate situațiile.

Toyota Camry TRD 2020

Pe lângă puterea și designul sportiv modest al acestui model, cel mai nou model al Toyota Camry vine echipat cu un sistem de suspensie cu arc elicoidal, o caracteristică rară pentru mașinile sedan din zilele noastre.

Vezi si:  Cele mai frecvente situații care cauzează accidente de motocicletă

Această suspensie face ca volanul să se simtă destul de rigid sau ferm pentru șoferii mai puțin experimentați. Cu toate acestea, arcurile elicoidale sunt ideale pentru confort și stabilitate în situații dificile.

Acest model are caracteristici excelente de siguranță. Versiunile mai vechi ale Toyota Camry erau populare în cursele de stradă datorită motoarelor lor V6.

Cu toate acestea, singura problemă era că le lipsea stabilitatea. Toyota Camry TRD 2020 are bare de rulare mai groase pentru o stabilitate îmbunătățită și o creștere a rezistenței caroseriei cu 44% în față și 67% în spate.

Gând final

Când cumpărați o berlină, asigurați-vă că verificați diferitele caracteristici care vă atrag cel mai mult. Acestea sunt primele patru sedanuri de la cei mai reputați producători din industrie, asigurându-vă că veți obține o plimbare fiabilă și palpitantă – chiar și cu un sedan.

Articolul de mai sus menționează 4 modele de sedan din gama premium. La un moment dat o să completăm acest subiect abordând și modele mai accesibile.

Până atunci rețineți că, mașina în România, pentru mulți este un efort financiar și nicidecum un moft. Așa că, în funcție de bugetul pe care-l aveți, încercați să conturați și o listă de nevoi pentru care aveți nevoie de un sedan. Asta va face ca alegerea dvs. să fie cât mai apropiată de ideal.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button