Ford

Ford Pro: telematica, electrificare si date, un trio castigator

Pe masura ce anul 2023 se apropie de sfarsit, Ford Pro isi arata viziunea sa intoarsa spre viitor la salonul SOLUTRANS. Un eveniment care depaseste cu mult o simpla expozitie, devenind teatrul unor evolutii majore in domeniul mobilitatii, unde Ford Pro se pozitioneaza ca dirijor al unei simfonii de schimbari notabile in transportul rutier.

Trio-ul electric: E-Transit, E-Custom si Transit Courier

In centrul acestui entuziasm, Ford Pro dezvaluie un trio electric care se pregateste sa scrie o noua partitura in istoria vehiculelor comerciale: E-Transit 100% electric, Ford E-Transit Custom si Transit Courier.

Pentru a descifra aceste progrese, o masa rotunda captivanta, moderata de jurnalista Nathalie Croisé, a reunit cei mai importanti creatori din industrie pe tema „Telematica si date in era electrificarii”. A fost o dezbatere fascinanta despre modul in care Ford Pro, divizia Ford, ghideaza companiile catre o activitate mai ecologica si mai eficienta.

Vezi si:  Ford se confruntă cu un sentiment de urgență, similar unei crize financiare

Ecosistemul Ford Pro si un parteneriat surprinzator

Patrick Bégaud, directorul Ford Pro Franta, a dezvaluit Ecosistemul FordPro, un pachet coerent de inovatii. O solutie de amenajare interioara la cheie, rezultat al unei colaborari indraznete cu DHL, adauga o nota surprinzatoare arsenalului Ford Pro.

Christophe Pedrosa, Country Manager Software Ford Pro France, vorbeste despre Ford Telematic, evidentiind cateva cifre cizelate. Cifre care demonstreaza angajamentul de neclintit al Ford Pro pentru conectivitate inteligenta. Iar Laurent Zerafa, Manager de flota la DHL, impartaseste cu entuziasm succesele electrificarii flotei lor, inclusiv noul Ford E-Transit deja in actiune.

Doi ani de electrificare: Ford incearca in mod constant sa isi depaseasca limitele

In urma cu doi ani, Ford Pro a lansat primul Ford E-Transit, pionierul electric al marcii. Un simbol tangibil al evolutiei constante a sectorului auto si al noilor aspiratii ale profesionistilor. Trecerea la electricitate necesita servicii complementare, motiv pentru care Ford Pro isi sprijina clientii prin intermediul a cinci piloni: vanzari de vehicule, solutii software, reincarcare personalizata, servicii post-vanzare predictive si oferte de finantare pentru a facilita tranzitia electrica.

Vezi si:  Ford Fiesta ne paraseste defintiv?

Telematica si date: esenta productivitatii

Intr-o lume in continua schimbare, a oferi vehicule electrice de calitate nu mai este suficient. Christophe Pedrosa subliniaza importanta cruciala a software-ului in anticiparea schimbarilor. Ford Pro urmareste sa asigure disponibilitatea maxima a vehiculelor, considerand ca datele reprezinta cheia pentru prevenirea incidentelor. Telematica si datele devin piloni esentiali ai productivitatii in sectorul auto.

DHL Franta, insetata de productivitate, a apelat la Ford Pro pentru a electrifica o parte din flota sa. Laurent Zerafa explica: „Odata cu livrarea primelor noastre Ford E-Transit, putem monitoriza datele privind kilometrajul si starea de sanatate a vehiculelor. Fiecare alerta este cruciala, in special cele referitoare la presiunea pneurilor, care pot duce la cresterea costurilor de consum de combustibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button