Auto NewsDiverse

Sfaturi pentru găsirea unui nou vehicul de familie

Pentru situația când planurile de viitor vor cere mai mult spațiu în mașină

Ești interesat să găsești și să cumperi mașina de familie perfectă? Dacă da, atunci asigurați-vă că citiți acest ghid de cumpărare care vă va ajuta să găsiți cel mai bun automobil pentru întreaga familie.

Evident, părerile și atitudinile oamenilor sunt diferite. Fiecare are un set de valori prin prisma cărora privește viața. Prin urmare, nu oricine este un familist convins.

În trecut, probabil că ați cumpărat mașini în funcție de atracția personală, de factorul distractiv, de caracteristicile speciale etc. Cu toate acestea, achiziționarea unui vehicul de familie este destul de diferită. Există mulți alți factori la care trebuie să vă gândiți, cum ar fi elementele de siguranță, câte locuri există etc.

Care sunt componentele vehiculului de familie perfect?

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, consultați această listă de verificare care conține cele mai importante lucruri necesare într-un vehicul de familie. Acestea sunt:

  • mult spațiu și diferite locuri de depozitare;
  • cost eficient;
  • extrem de fiabil;
  • practic;
  • construcție de înaltă calitate;
  • evaluare de siguranță excelentă.

Mai jos, am analizat câteva lucruri la care ar trebui să vă uitați îndeaproape atunci când cumpărați un vehicul de familie.

Siguranță

Unul dintre cei mai importanți factori este siguranța, deoarece mașina va trebui să transporte în siguranță toți membrii familiei dragi. Marea majoritate a vehiculelor moderne au ratinguri bune de siguranță și nu ar trebui să fie prea dificil să găsești o mașină bună care să aibă toate opțiunile de siguranță de care ai nevoie.

Vezi si:  Moduri în care s-ar putea să-ți deteriorezi mașina în mod accidental

Pentru a determina rapid acreditările de siguranță ale unui vehicul, verificați pur și simplu ratingul Euro NCAP. Aceste calificări sunt cuprinse între 0 și 5 și reprezintă standardul european pentru siguranța vehiculelor.

Vă recomandăm cu insistență să priviți doar spre un vehicul care are un rating Euro NCAP de 5. Acesta este cel mai înalt rating de siguranță și puteți fi liniștiți știind că familia dvs. este bine protejată.

Buget

Mașinile de familie sunt de obicei puțin mai costisitoare în comparație cu mașinile de oraș care sunt mai mici. Deci, va trebui să vă ajustați bugetul dacă doriți un vehicul care este mai potrivit pentru familia dvs. Acum, sunt disponibile modele accesibile, totuși, va trebui să căutați cu atenție un vehicul care să satisfacă toate nevoile familiei dvs. și să aibă suficient spațiu.

Ar trebui să vă gândiți cu atenție la buget înainte de a începe să căutați. Procedând astfel, veți putea să țineți cont de buget și să evitați cheltuielile excesive. De asemenea, atunci când aveți o gamă bugetară stabilită, aceasta vă va ușura căutarea și puteți restrânge opțiunile disponibile. Căutați finanțare redusă a mașinilor pentru a menține rambursările scăzute.

Vezi si:  Noile drumuri din Cluj deschid noi oportunităţi şi livrări mai rapide firmelor de transport marfă

O mașină de familie are alte criterii decât una destinată unui șofer începător spre exemplu. Până și producătorii știu aceasta și își adaptează oferta la nișa căreia i se adresează.

Numărul de locuri

Un alt factor foarte important este numărul de locuri. Într-un vehicul de familie, acesta este un aspect foarte important dacă intenționați să vă extindeți familia cu mai mulți copii de-a lungul anilor.

Nu ar trebui să achiziționați un vehicul cu 5 locuri dacă intenționați să mai aveți câțiva copii în următorii câțiva ani. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți la nevoile familiei dvs. încă de pe acum. În special, dacă bugetul este limitat.

Deci, dacă intenționați să aveți o familie mare, vă recomandăm să priviți spre un SUV sau un vehicul care are 6 sau 7 locuri. Există multe SUV-uri care vin cu scaune rabatabile pe care le puteți plia atunci când aveți nevoie de spațiu suplimentar.

Funcționalitate

Următorul factor este funcționalitatea, deoarece doriți și un vehicul care să aibă caracteristici pe care să le folosească întreaga familie.

Unele caracteristici care sunt plăcute să fie bifate includ sisteme cu ecran tactil, integrare cu telefoane inteligente, Wi-Fi etc.

Dacă aveți adolescenți, atunci o caracteristică precum sistemul MyKey de la Ford este excelentă, astfel încât să puteți permite copiilor adolescenți să împrumute vehiculul. Evident, dacă au vârsta legală de a conduce și un permis care le dă acest drept.

Vezi si:  Numărul celor ce vor fi prezenți la expoziția de la Geneva este în scădere

Curățare și durabilitate

Familiile sunt destul de dezordonate și va trebui să vă confruntați cu multe pete, blană de animale de companie, zgârieturi, murdărie etc.

Ca rezultat, va trebui să aveți un vehicul care să poată face față uzurii imense a vieții de familie. Procurarea unui vehicul nu numai durabil, ci și accesibil este dificil. Poate fi necesar să cheltuiți mai mult pentru o mașină mai durabilă.

De asemenea, ar trebui să obțineți o mașină relativ ușor de curățat, cu cel mai mic spațiu pentru adunarea murdăriei.

Materialul pe care îl selectați este, de asemenea, foarte important. Pielea este o alegere bună, deoarece este rezistentă la apă și nu se pătează ușor. Plasticul este, de asemenea, bun, deoarece de obicei nu se zgârie foarte repede.

Concluzie

Dacă sunteți un familist convins, alegerea mașinii potrivite poate fi o durere de cap în plus. Prin urmare, dacă aveți un buget special alocat, încercați să faceți alegerea cea mai bună.

Puteți aduna membrii familiei și încercați să faceți o listă cu „ce ne dorim de la mașină”. În acest exercițiu fiecare membru va avea un cuvânt de spus, iar nemulțumirea va fi cât mai mică.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button