Diverse

TOP 10 produse de curatare auto pe care trebuie sa le ai acasa

Soferii dedicati au grija intotdeauna ca automobilele lor sa fie curate si gata sa atraga toate privirile pe sosele. Printre pasionatii de masini, cosmetica auto este un subiect foarte discutat, acestia intelegand cat de important este sa gaseasca cel mai bun tratament pentru vehiculul lor, daca isi doresc sa-l pastreze intr-o stare cat mai buna de-a lungul anilor.

Totusi, serviciile spalatoriilor auto pot fi costisitoare, asa ca multi soferi recurg la a-si spala masina acasa, folosindu-se de propriile produse de curatare, disponibile pe site-ul mhl-shop.ro. Daca si tu vrei sa stii care este topul celor mai importante 10 produse pe care trebuie sa le aii, daca vrei sa incepi sa acorzi masinii tale un tratament profesionist, atunci acesta este articolul perfect!

1.Prosop Microfibra

Prosopul din microfibra le este de ajutor soferilor atunci cand acestia doresc sa indeparteze o solutie de curatare de pe masina sau cand vor sa stearga o suprafata delicata.

2.Lama silicon

Lama de silicon este unul dintre cele mai importante produse din trusa de curatare a masinii. Rolul acesteia este sa stearga geamurile dupa ce ele sunt stropite cu solutie de curatare, reusind sa indeparteze orice pata.

3.Solutia de curatat jante

Pentru ca jantele masinii nu pot fi neglijate in procesul de spalare, soferii au nevoie si de o solutie speciala pentru aceste componente ale automobilului. Cu ajutorul acestui produs, jantele vor avea parte de o curatare deplina si profesionista.

4.Laveta din piele

Printre cele mai cumparate produse de catre soferii care se pregatesc sa isi spele masina manual,  acasa, se numara si laveta din piele. Aceasta  reuseste sa indeparteze murdaria in mod eficient, lasand exteriorul masinii intr-o stare excelenta.

5.Burete

Dupa solutiile profesionale, pe lista produselor de curatare se afla si un burete. Cu ajutorul acestuia, exteriorul, dar si interiorul masinii poate fi lustruit in mod simplu si eficient.

6.Perie

La fel ca si in cazul buretelui, peria ajuta la eliminarea rapida a petelor, atat de pe exteriorul masinii, dar si din interiorul acesteia. Acest produs se afla printre preferatele clientilor, care declara ca sunt multumiti in totalitate de rezultatele obtinute.

  1. Pasta Abraziva

Soferii care isi doresc sa corecteze o imperfectiune sau un defect de slefuire de pe suprafetele vopsite ale vehiculelor pe care le detin, au neaparata nevoie de un tub de pasta abraziva. Dupa utilizarea acestui produs, conducatorii auto vor observa ca exteriorul masinii este curat si neted, exact ca in prima zi.

  1. Sampon Auto

Samponul auto este printre primele produse pe care trebuie sa le achizitioneze o persoana ce doreste sa inceapa sa isi spele masina acasa. Pe site-ul MHL-SHOP exista o diversitate mare in ceea ce priveste solutiile de curatare, astfel fiecare cumparator reusind sa gaseasca o varianta potrivita pentru bugetul si asteptarile sale.

  1. Ceara Auto

Dupa orice spalare, masinile trebuie sa fie lustruite cu ceara auto. Numai asa soferii se bucura de un finisaj impecabil si profesionist.

  1. Alcool de geamuri

Este foarte important ca in timpul unei spalari, soferii sa acorde atentie tuturor componentelor masinii, inclusiv geamurilor. Alcoolul de geamuri este ideal pentru indepartarea petelor in doar cateva clipe, lasand suprafetele din sticla intr-o stare perfecta.

Incepe sa iti speli masina acasa si economiseste bani!

Sa incepi sa iti speli masina acasa implica o investitie initiala de cateva sute de lei pentru produsele de curatare disponibile pe MHL-SHOP. Cu toate astea, daca folosesti instrumente de calitate, vei putea sa acorzi masinii tale un tratament corespunzător, fara sa platesti de fiecare data un angajat care sa se ocupe de aceasta operatiune.

De asemenea, o masina curata ofera soferului o experienta reusita la volan, facandu-l sa se simta liber, relaxat si gata sa infrunte orice provocare.

Cosmetica auto este fara indoiala unul dintre cele mai importante aspecte de care un sofer trebuie sa tina cont odata ce isi cumpara o masina, daca vrea sa o pastreze intr-o stare cat mai buna, pentru o perioada indelungata.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button